Obeležavanje velikog irskog praznika, Dana Sv. Patrika, je prestonička tradicija već duže od 20 godina! Zahvaljujući bendovima koji na izuzetno kvalitetan način, uz jak autorski pečat, svoje stvaralaštvo baziraju na irskoj kulturi i tradiciji, domaća publika je zavolela i prisvojila ovaj praznik! I u Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, sada se već tradicionalno obeležava Dan Sv. Patrika, uz neprikosnoveni IRISH STEW u petak, 13. marta

 

I u Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, sada se već tradicionalno obeležava Dan Sv. Patrika, uz neprikosnoveni IRISH STEW kojima će se ovoga puta, u petak, 13. marta, na sceni Božidarca pridružiti i Scordisci i Slavic Bard, mladi bendovi koji uglavnom sviraju obrade irskih tradicionalnih pesama i dobro poznatih bendova kao što su Pogues, Fogging Molly, Dropkick Murphy's.

 

Irish Stew će duh irske preneti Beograđanima sa njima već odlično poznate scene, a budući da rade na novom materijalu, pored svojih najvećih hitova izvešće i neke nove pesme i opipati puls svoje brojne publike.

 

Drugi petak 13. ove godine pada upravo sledećeg petka, te su Irish Stew sa svojim veselim duhom i pozitivnim stavom koji neguju od 2003. godine, odličan izbor za teranje malera i jačanje optimizma!

 

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 400 dinara (Felix Shop, TC Sremska, I sprat), dok će na veče koncerta, na ulazu u Božidarac, ulaznice koštati 500 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..