Ustanova Gitarijada organizuje u petak, 13. marta, na sceni pozorišta Timočke krajine “Zoran Radmilović” koncert Daniel Kasares flamenko kvarteta (Daniel Casares Flamenco Quartet). Nastup poznatog kavrteta upotpuniće i flamenko plesač. Veče flamenko muzike, Ustanova Gitarijada organizuje u sardnji sa Gitar Art Festivalom, Ambasadom Kraljevine Španije i Institutom Servantes u Beogradu. Nakon nastupa u Zaječaru, održaće koncert i u Beogradu.


Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji,   u prostorijama Ustanove Gitarijada, u ulici Svetozara Markovića, broj 19. Na dan koncerta,13. marta, karte možete kupiti na biletarnici pozorišta, a početak  je u 20 sati. Cena karte iynosi 300 dinara.
Daniel Kasares, rođen je 1980. godine u Malagi, a svoj prvi album „Duende Flamenco“ izdao je 1999. godine. Slede: „Don Juan“, „Corazon de tu alma“, „Caballero“, „The water Thief“ .  Album „Caballero“,izdat je pod okriljem Universal Music kompanije, a ostvarenje u vidu mjuzikla “Tango & Flamenco” potpisuje sam, Kasares.


Turneje ovog mladog, ali uspešnog muzičara, odvijaju se na teritoriji: SAD-a, Evrope i Japana.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..