Na Vračar Rocks festivalu u subotu, 28. februara okupiće se niški, pančevački i novosadski bendovi ATHEIST RAP, NOVEMBAR, RED UNION i RASKID 13. Punk heroji, sastav NOVEMBAR, osnovan je 1991. godine, i do danas su objavili pet albuma od izuzetnog značaja za regionalnu punk-rock scenu, te im nije bilo teško da na izdanju ,,Tako mlad i tako čist - tribute to Novembar" okupe čak 23 benda koja su snimila 23 hita ovog uticajnog niškog benda.

 

Upravo je ,,Tako mlad i tako čist - tribute to Novembar" povod okupljanja pank scene u srcu Vračara!

 

Pored samog Novembra, u Božidarcu će nastupiti i čuveni ATHEIST RAP, koji već godinama unazad isporučuje sarkastični humor dobro poznat i publici Vračar Rocks festivala, sastav RED UNION, novosađani, sugrađani Atheist Rap-ovaca, bend koji je do sad pregazio Evropu uzduž i popreko, ali i mladi Pančevci, sastav RASKID 13. Čine ga iskusni muzičari koji su svojim novim sastavom panku dali šaljiv ton, a nedavno su objavili mini album ,,Mi imamo bend" koji promovišu širom zemlje.

 

Vračar Rocks festival - Božidarac - kompletan pankerski ugođaj - subota, 28. februar, 20h!

 

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 400 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Na veče događaja, na ulazu u Božidarac, ulaznice će koštati 500 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..