Beogradski sastav Darkwood Dub je drugog dana 2014. godine u Mikser House-u održao koncert za pamćenje. Prema rečima svih prisutnih u srcu Savamale, bilo je to spektakularno finale novogodišnjih praznika! Vođeni nezaboravnim prazničnim iskustvom, čuveni Darkvudi su odlučili da istog dana, 2. januara 2015. godine, održe solistički koncert na istom mestu!

 

Darkvudi su do sada objavili osam albuma i sa svakim novim izdanjem su sve više rušili stereotipe o reggae-u i dub-u, elektronskoj muzici i rokenrolu sa naših prostora. U petak, 2. januara, srušiće i sopstveni rekord! Vuča, Bambi, Miki i Lav najavljuju najduži nastup u 25 godina dugoj istoriji benda! U Mikser House-u će drugog dana nove 2015. godine, pored hitova koje redovno izvode na brojnim nastupima, publiku podsetiti na numere koje već neko vreme nisu deo njihovog koncertnog repertoara, a sviraće i pesme koje do sada nikada nisu uživo izvedene pred publikom!

 

Ulaznice za maratonski novogodišnji izazov koji Darkwood Dub pripremaju za Mikser House, biće u prodaji od petka, 12. decembra, na svim prodajnim mestima GigsTix-a i Eventima, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22, Beograd). Prvih 100 ulaznica biće dostupno po promotivnoj ceni od 800 dinara!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..