Od 2012. godine kada je sastav Plejboj nagovestio povratak na scenu objavljivanjem pesme ,,Nemam vremena", pa sve do nedavno objavljenog spota za najnoviji hit singl ,,Nije lako", ovaj kultni sastav publika je bila u prilici uživo da vidi samo na festivalskim i grupnim nastupima. Budući da su se uželeli dobre svirke i da su česti posetioci Vračar Rocks koncerata, odlučili su da u petak, 26. decembra, zaokruže uspešnu godinu iza sebe i Beograđanima i prijateljima prirede celovečernji koncert u Centru za kulturu Božidarac!


,,Sam nastanak benda Plejboj, a i naše bavljenje muzikom uopšte, povezani su sa Vračarom... Mnogi od nas tu stanuju, a i prostorije u kojima smo vežbali nekada, a i sada, nalaze se na Vračaru, a to je posebna energija! Inače smo redovni posetioci koncerata u Božidarcu, pre svega zbog najraznovrsnijih i zanimljivih bendova, od poznatih i etabliranih, do novih talenata. Radujemo se što smo u prilici da se dobro provedemo i odsviramo koncert za pravu rock publiku", kazao je pred beogradski koncert Roman Goršek, basista i jedan od osnivača grupe Plejboj.


Biće ovo prvi koncert grupe Plejboj u Centru za kulturu Božidarac, a kao njihovi gosti nastupiće sastav Sinestezija, bend koji je u februaru 2012. godine svojim nastupom svečano otvorio Vračar Rocks festival, manifestaciju koja se uspešno održava već pune tri godine!

 

Ulaznice za dugoočekivani koncert grupe Plejboj dostupne su u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat) po ceni od 500 dinara. Na sam dan koncerta, na ulazu u Božidarac, ulaznice će koštati 700 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..