Zajednicka svirka tri sjajna benda: Meda vuk i Sandokan – MVS (Petrovac na Mlavi), SIVI (Beograd/Pančevo) i Ubrzo Potom (Užice) u beogradskom klubu  Lavirint u nedelju 07.12 2014. u 21h. Zvuk benda Meda, Vuk i Sandokan jednostavno možemo opisati kao zdravu rock svirku koja obiluje dobrom energijom. Osim autorskih pesama, Meda, vuk i Sandokan su poznati i po odličnim obradama rock i hard rock standarda, koje će publika u Lavirintu imati prilike da čuje.

 

 

Band je Pobednik 48.Zajecarske gitarijade po odluci publike i finalista BDFL 2013.

 

SIVI inspiraciju nalaze u različitim žanrovima od novog romantizma 80-ih do grunge-a. Autentičan izraz benda muzički i lirski oblikovan je tokom godina kroz formu alternativnog roka. Na paleti njihovih kompozicija nazire se sivilo '90-ih godina koje se najbolje oslikava na prvom studijskom albumu pod imenom ”7”, koji je izašao za “Multimedia Music” sredinom ove godine.

 

Tvorci benda UBRZO POTOM su bubnjar Milan Cicvarić i gitarista Aleksandar Hadžić i autorskim radom grupa se bavi od oktobra 2012. što se uzima za datum osnivanja. Usled različitih ideja I stavova kao I nesrećnih okolnosti trenutna postava benda se ustalila početkom 2013. S jednom postavom snimljen je DEMO EP, a u sadašnjoj postavi bend ima jedan EP pod imenom ”Mravinjak”. Ubrzo Potom gaje moderan autentičan zvuk, i inspiraciju pronalaze najviše u alternativnom rokenrolu, ali se žanrovski ne ograničavaju, te se njihov zvuk može okarakterisati kao Fusion Alternative Rock. Bend broji puno nastupa, što klupskih što festivalskih,a kao najbitnije izdvajaju:Finale BDFL-a, Demo Masters u Domu Omladine, nikšićki Lake Fest i užički NEXT FEST.

 

Ulaz 150 din. Pivo 79 din. do 22h

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..