Leila Records and Books (Kralja Petra 41) Vas poziva na kocert bendova DISKODEIJA & TRIKO u petak, 14.11. u 21h. Ulaz je slobodan. Koncert dva indie pop imena: jedan sa obale Jadrana iz grada Šibenika, koji je već nekoliko godina za redom domaćin najuspešnijeg festivala alternativne muzike u našem regionu Terraneo a sada SuperUho Festival, i drugi bend iz Beograda, prestonice haosa.

 

DISKODELIJA

 

Post-punk, indie sastav je relativno novo ime na alternativnoj muzičkoj sceni Hrvatske. Za kratko vreme uspeli su da se predstave odličnim demo singlom “Alija”, podele binu sa bendovima poput Girls Against Boys i učestvuju na renomiranom festivalu alternativne muzike SuperUho Festival.


Članovi Diskodelije su već duži niz godina deo muzičke scene grada Šibenika, te će biti pravo zadovoljstvo čuti priču i osetiti atmosferu iste i u Beogradu.


Njihov prvi album izlazi uskoro za izdavačku kuću “Dancing Bear”, a upravo sredinom novembra imaće priliku da ga predstave u Beogradu i Novom Sadu.

 

TRIKO

 

Beogradski indie, DIY rock sastav čija je muzika skladna kombinacija različitih uticaja alternativne muzike (dream pop, shoegaze, post-punk). Do sada se bend predstavio jednim EP izdanjem koje sadrži četiri instrumentalne numere i koji treba da se pojavi uskoro i na vinilu. Članovi benda su iskusni muzičari (Petrol, Zemlja Broj Devet, Kriške, Virvel, Fonograf, pa sve do projekata elektronske muzike Optimus Prime), koji sa posebnim zadovoljstvom očekuju da se ponovo pojave pred BG ekipom.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..