Sastav Ničim izazvan nastavlja sa koncertnom promocijom svog debi albuma - u subotu, 20. septembra, u novosadskom klubu The Quarter. Odmorni, uigrani i usvirani, nakon uspešne mini turneje po Crnoj Gori, Ničim izazvan će na ovom nastupu izvesti sve pesma sa albuma, među kojima se jasno izdvajaju favoriti publike: ,,O tebi”, ,,Trideset”, ,,Glas” i ,,Bilo gde”.

 

,,Ničim izazvan nije nešto što bi se nazvalo projektom. Naš album je plod najiskrenije, moglo bi se reći i dečje želje za stvaranjem muzike. ,,Ničim izazvan" je trenutak kada otvaramo oči i shvatamo da smo u snu", tvrde članovi benda, a publika širom Srbije i regiona je tu iskrenost i te kako prepoznala.

 

Novosadska publika će 20. septembra biti u prilici da se upozna i sa novim hitovima, pesmama pripremljenim za drugi album čiji se izlazak očekuje na proleće sledeće godine. Zvučnu sliku ploče u pripremi jasno oslikava i novi singl ,,Rekla je”, za koju će spot izaći neposredno pred koncert u klubu The Quarter.

 

Ulaznice su dostupne na svim GigsTix prodajnim mestima. Prvih 100 ulaznica za koncert u novosadskom klubu The Quarter može da se nabavi po promotivnoj ceni od 400 dinara. Nakon toga ulaznice će koštati 500 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..