Pozivamo vas na prvi u nizu serije koncerata autorske muzike pod nazivom Tiho, na keju, koji će se tokom leta održavati na gradskom keju u Velikom Gradištu. Na koncertu u subotu, 21. juna u 21h nastupiće mladi kantautori Ana Ćurčin i Dukat (Stray Dogg), a lokalna podrška biće im Pop Hipster i The Kids.

 

Veliko Gradište nalazi se na desnoj obali Dunava, na samo 120 km od Beograda i na 3 km od Srebrnog jezera, a ovaj koncert predstavlja jedinstveni povod za planiranje junskog vikenda na vodi.

 

Veliko Gradište je maleni grad na desnoj obali Dunava koji već dugo spava veoma čvrstim snom.  Da ga ne bismo probudili zvali smo Anu i Dukata da nam sviraju tiho, na keju.  Ovo dvoje mladih beogradskih kantautora nastupiće zajedno i svirati svoje i tuđe pesme u novim, neočekivanim aranžmanima.  Lokalna podrška biće im Pop Hipster i The Kids.

 

Pozivamo sve vas, noćobdije, mesečare, spremne da hodate na prstima i šapućete, da slušamo najtoplije glasove i najličniju muziku, uživamo, gledamo brodove, čamce i zvezde, delimo kokice i razgovaramo sa pecarošima

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..