Žuta Minuta, njihov bend-pobratim - PogoNBGD, smederevski pankeri Gavrilo Princip i požarevački bend Čvrge nastupiće na Vračar Roks festivalu u petak, 24. januara, u 20 časova.

 

Streetpunk OI! bend ŽUTA MINUTA će koncertnu godinu otvoriti upravo u Centru za kulturu ,,Božidarac" gde će promovisati svoj drugi album ,,Gorak ukus stvarnosti“ objavljen prošle jeseni.
 
POGONBGD važe za ,,kraljeve OI! zvuka“ i na Vračar donose sirovu energiju novobeogradskih blokova. Božidarcem će se oriti pesme sa oba njihova albuma - ,,Moji heroji“ i ,,U samoodbrani“.
 
Bendovima Žuta minuta i Pogon BGD pridružiće se i smederevski pankeri, grupa GAVRILO PRINCIP, koja će nastupiti u sastavu pojačanom još jednim gitaristom, ali i požarevački bend ČVRGE koji je među pankerima postao poznat u poslednjih godinu dana zahvaljujući šaljivim tekstovima o ozbiljnim temama, praćenim ska ritmom. Ovo će im biti prvi nastup pred beogradskom publikom i prilika da se i Beograđani uvere u kvalitet njihovog živog nastupa.
 
24. januara Vračar (Punk) Rocks!


Ulaznice su u prodaji po ceni od samo 200 dinara u Felix Shopu, TC Sremska, dok će na ulazu cena karte iznositi 300 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..