Posle uspešno održana prva dva takmičarska ciklusa Belgrade Demo Fest Live ovog proleća u Blue Moonu, kada je u u ovom prostoru sviralo preko 60 bendova iz cele Srbije, klub u novoj sezoni otvara prostor za nastupe demo bendova i tako nastavi duh i odličnu atmosferu koja je bila tokom trajanja festivala. Programi će se održavati pod nazivom Demo Stage Live i biće otvoreni za sve demo bendove koji žele da nastupe.

 

Prvo ovakvo veče 02. oktobra nastupiće grupa Ućuti Pas koja je i bila pobednik BDFL-a 2013. Bend pleni svojim pesmama, atraktivnim nastupom i energijom na bini, a svoj zvuk bazira na fuziji i crossoveru više pravaca. Njihova popularnost konstantno raste i oni su posle brojnih festivala koje su svirali ovog leta odlučili da se ponovo vrate u klub iz koga je krenuo njihov put iz anonimnosti. Momci vredno pripremaju svoj prvi album i ovo će im biti poslednji nastup kojim će zaokružiti koncertno dinamični šestomesečni ciklus, nakon koga će uslediti snimanje pesama u studiju od kojih su neke već sada pravi hitovi kao što su Džaba, Tražim, Neke stvari i Metak u čelo.

 

Pored njih sviraće mlad i perspektivan sastav tvrđe gitarske orijentacije Regulator, ovogodišnji pobednici požarevačke gitarijade, finalisti zaječarske gitarijade i polufinalisti BDFL-a, kao i nova nada iz Lazarevca interesantna četvorka sa ženskim vokalom grupa Peripetia. Veče će otvoriti oficijelni tonac BDFL-a i demo stage-a Kiza Bluza sa svojim autorskim pesmama.

 

Klub će biti otvoren od 21.30h a početak programa je oko 22h, dok će ulaznica biti 150 din.

<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..