JDX Backstage bio je jedan od omiljenih festivalskih kutaka za sve ljubitelje dobre muzike i zabave na upravo završenom Exit festivalu. Ovogodišnji program osvežen je neuobičajenim nastupima poznatih ličnosti i harizmatičnih prijatelja Jack-a koji su na trenutak bili prave muzičke zvezde.

 

JDX Backstage ove godine posetilo je nekoliko hiljada prijatelja Jack-a koji su usled velikog interesovanja morali strpljivo da čekaju u redu na ulazu. Talas sveže energije na ovoj omiljenoj fesitvalskoj oazi donele su Jack zvezde! Pobednici konkursa “Postani Jack zvezda!”  borili su se za svojih sat vremena DJ nastupa na JDX Backstage-ui uneli su osveženje u muzičku paletu JDX-a. Stefan Savić, Iva Arifaj, Milena Đorđević i Nikola Živković, svako u svojim omiljenim harmonijama i ritmovima osvojili su publiku prepunog JDX-a!

 

U ovoj muzičkoj avanturi nisu bili usamljeni. Poznate ličnosti iz sveta umetnosti, dizajna, mode i medija, podjednako neiskusni kao DJ-evi zabavljali su goste JDX Backstage-a iz večeri u veče. Pored izuzetnog muzičkog izbora i dobrog provoda, zajednička im je bila i trema pred ekskluzivne DJ nastupe. Slavimir Stojanović, dizajner, Zorana Kostić, supermodel, Miša Obradović fotograf, glumica Jelena Gavrilović i Ivana Konstantinović, medijska zvezda predstavili su svoje muzičke karaktere i rasplesali publiku. Nakon prihvaćenog izazova na JDX-u neki od njih već razmišljaju da se ponovo upuste u muzičke avanture.

 

JDX Backstage svake večeri bio je pun nasmejanih lica.Žurku otvaranja priredio je regionalni MTV koji je ugostio svoje omiljene izvođače, bend Krš koji je glasnim gitarama zapalio publiku. Miki Ristić iz benda Darkwood Dub i Bojana Vunturišević iz Svi na pod imali su svoje specijalne DJ setove pred pred publikom prepunog JDX Backstage-a.

Tokom ostala tri dana intimne koncerte za odabranu publiku priredili su slovenačko-hrvatske pop zvezde Zebra Dots, zatim Lira Vega II sa ekskluzivnim povratničkim nastupom nakon godinu dana pauze i u potpuno novom polu-elektronskom ruhu i Ana Ćurčin, nova miljenica srpske indie scene kojoj se kao specijalni gost iznenađenja pojavio Dušan Stray Dogg, zvezda prošlogodišnjeg JDX-a.

 

Jackovi omiljeni DJ-evi zaveli su posetioce tokom nekoliko čarobih festivalskih noći, a posebno izdvajamo setove Radeta Banyana i Alexa Kneževića, kao i hip hop spektakl Vatra koji je i ove godine zapalio JDX Backstage!

 

Pored muzike, JDX Backstage je nudio još mnogo opcija za zabavljanje, igranje i druženje, te su se posetioci redovno takmičili svirajući Guitar Hero, igrajući Black Jack, stoni fudbal i još nekoliko igara inspirisanih Jack Denielom, čovekom koji je bio istinski ljubitelj muzike, zabave i najkvalitetnijeg viskija.

 

Do sledećeg JACK susreta!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..