Uz velikane techno glazbe Riccarda Villalobos-a, Seth Troxler-a, Loco Dice-a, Sneak-a, Guti-a i Chris Liebing-a, koji su već poznati kao headlineri na festivalu, fanovi će moći uživati u nastupu Luciana, jednog od najvećih producenata i DJa današnjice koji će po prvi puta nastupiti na otoku Pagu.

 

Dugogodišnji rezident klubova Pacha i Ushuaia na Ibizi, Luciano, odlučio je upravo na Sonus festivalu proslaviti 10 godina postojanja svoje etikete Cadenza i tim povodom okupio je gotovo cijelu Cadenza ekipu koju čine Mirko Loko, Ernesto Ferreyra, Alex Picone i Dani Casarano.


Sonus festival će se održati od 21. do 25. kolovoza u klubovima Papaya i Kalypso na plaži Zrće na otoku Pagu. 5 dana i 4 noći nezaboravnog provoda uz najkvalitetniju techno i house glazbu, afterpartyje, boat partyje i posebnu cijenu karata za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU zemalja.


Karte za Sonus festival po posebnoj cijeni od 330 kn možete pronaći na Eventim prodajnim mjestima ili Eventim.hr online shopu.


Za više informacija o lineup-u festivala, boatpartyja i after partyja posjetite www.sonus-festival.com ili na lokalnoj Facebook grupi Sonus festivala (www.facebook.com/insoundwetrust).

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..