Jack Daniel’s sklapa prijateljstva širom sveta od 1866! Četvrta godina ljubavi sa Džekom – i ovog leta JDX Backstage sa vama na Exitu! Gde ima dobre muzike, tamo je uvek i Džek. Naš najdraži festivalski domaćin, u okviru svoje šeste evropske turneje, i ovog leta dolazi na EXIT festival! Na Petrovaradinskoj tvrđavi, od 10. do 14. Jula, JDX Backstage četvrtu godinu za redom pruža jedinstven VIP ugođaj i šansu da svoje omiljene izvođače slušate u intimnoj atmosferi zabave za odabrane.

 

Autentični američki JDX truck bar postao je nezamenjiva oaza za impresivan muzički program i sofisticirani sadržaj koje mnoge poznate ličnosti, redovni, ali i novi festivalski posetioci prepoznaju kao svoj omiljeni kutak na EXIT festivalu. Vodeći se principima gospodina Džeka da vrhunski viski ide samo uz vrhunski provod, predstavićemo najbolje sa muzičke scene, ugostiti popularne bendove i DJ-eve koji će pripremiti specijalne nastupe samo za Džekove verne prijatelje. Svojim novim programom i konceptom, JDX će vas i ove godine odvesti baš tamo gde želite da budete!

 

Jack Daniel’s Experience (JDX) je inspirisan avanturističkim duhom samog Džeka Denijela, strastvenog ljubitelja dobre muzike i provoda, koji je davne 1866. godine osnovao sopstveni bend kako bi promovisao kulturu uživanja u svom sjajnom viskiju. U JDX Backstage-u se susreću stari prijatelji, sklapaju se nova, uzbudljiva poznanstva dok glavne festivalske zvezde uživaju u nesvakidašnjem muzičkom programu i druženju sa prijateljima, fanovima i novinarima.

 

Podsećamo vas da je prošlogodišnji program JDX-a osvežen ekskluzivnim nastupima poznatih ličnosti i harizmatičnih Džek prijatelja koji su na trenutak bili prave muzičke super-zvezde!

 

Najveća atrakcija bila je JDX Supergrupa - bend sastavljen od poznatih lica u novim ulogama i jednistvenom muzičkom poduhvatu, inspirisanim idejom samog Džeka Denijela da okupi najbolje muzičare u svom društvu. Sergej Trifunović na gitari, Katarina Žutić na bas gitari, Ida Lollobrigida, manekenka Andrijana Belović na sintisajzeru, Bojana Vunturičević, pevačica benda Svi na pod kao bubnjarka, Petar Rudić i Jamal Al Kiswani iz istog benda skupili su najviše publike i predstavnika medija uz svirku koja je razdrmala celi stejdž! Ekskluzivnim nastupima odabranu JDX publiku obradovali su britanski The Duke Spirit, popularni novi indie bend Citizens!, slovenački Toronto Drug Bust, kao i mladi beogradski kantautor Dušan Strajnić i grupa Stray Dogg. Basista Darkwood Dub-a, Miki Ristić, specijalno za posetioce JDXa se u ulozi DJ-a i na opšte oduševljenje izveo eklektičan plesni set. Specijalne nastupe imali su i legendarni beogradski DJ Rade Banyan, DJ i rediteljka Maja Uzelac, zatim čuveni radijski voditelj sa B92, Pavle Veljković, dizajnerski DJ duo Banda Panda, šestočlani R’n’B DJ kolektiv Vatra koji je doslovno zapalio atmosferu na stejdžu, mladi i sve popularniji DJ Doo i redovni gost Exita iz Švajcarske, Mihael Simić, ali i mnogi, mnogi drugi. Prethodnih godina, super domaćini JDX Backstage žurki o kojima se i dalje priča bili su glumac Goran Jevtić, TV zvezda Ivon Jafali, pevačica Zoe Kidah, MTV lice Galeb Nikačević Hasci-Jarre i Aida Alilović, TV lice i PR, a nastupali su najveće muzičke zvezde: Lira Vega, Autopark, Jarboli, The Dandies, DJ Flip, Marko Nastić, Vlada Janjić, Marko Milosavljević, Nenad Marković 33-10-3402 i gotovo sva ostala velika imena sa domaće scene.

 

Ovog leta očekujte nešto zaista posebno, jer Džek uvek ima način da iznenadi svoje prijatelje.

 

Sve JDX i festivalske avanture redovno su izveštavali JD Music reporteri iz udobnog šatora koji je još jedna novina na stejdžu. Pored muzike, JDX nudi još mnogo opcija za zabavu i druženje, te će posetioci opet moći da se takmiče svirajući Guitar Hero, igrajući Black Jack, stoni fudbal i druge igrice inspirisane duhom Džeka. Pridružite nam se u festivalskom rajskom kutku, jedinom mestu gde ćete naći pravo festivalsko osveženje – Jack Daniel’s Lynchburg limunadu i druge čarobne napitke.

 

Tokom svih dana Exit festivala locirani smo iza glavne bine. Pristup JDX zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. U narednim nedeljama, dobićete kompletne informacije o programu i registraciji, a u međuvremenu lajkujte Jack Daniel’s Serbia na facebooku i pridružite se JDX Backstage at Exit! grupi, pratite @JDX_backstage akcije na twitteru i JDX_backstage Instagramu – jer Džek sprema još iznenađenja za svoje najvernije fanove! Postavite svoje JDX slike na Instagram uz #jdmusic hashtag i stvarajte muzičku istoriju zajedno sa Džekom!

 

Džekova filozofija da dobra muzika i dobar viski zbližavaju ljude i danas živi. Zato je JDX truck bar već šest sezona na turneji, a ove godine ovaj autentični američki kamion, noseći najveći mobilni bar u Evropi obilazi fenomenalne evropske festivale: Sonisphere (Italija), Rock Im Park (Nemačka), Hurricane (Nemačka), Pinkpop (Holandija), Dobry Festival (Slovačka), INMusic (Hrvatska), Rock For People (Češka), Benatska Noć (Češka), Sziget (Mađarska) i EXIT festival u Srbiji. Saznajte sve o Džekovoj turneji: OVDE i pripremite

se za još jednu JDX avanturu!

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..