Stigao je i šesti od osam headliner ovogodišnjeg Ferragosta JAM koji će se održati od 02. do 04. kolovoza na Orahovačkom jezeru  u Orahovici. Tako se sadašnoj petorci koju čine: Brkovi, Rambo Amadeus, Lollobrigida, Bad Copy i Grupa Tvog Života pridružuje Pips, Chips & Videoclips koji uskoro izbacuje novi album WALT.

 

Na DJ Stageu za sad je tu Chew the Fat! Cro ekipa predvođena dj-ima YESH i DMT, te mc-om TONETUORO, a od demo bendova tu su: Za Dž, Crna Krnika, Mašinko, pleSKA, Borovski Štakori i Muscle Tribe of Dangere and Excellence.


Cijene ulaznica za ovu godinu su sljedeće:


Festivalska Ulaznica (dvodnevni uzlaz na Piknik i DJ stage)
• 95 kn u pretprodaji
• 120 kn na ulazu

Jednodnevna Ulaznica (jednodnevni uzlaz na Piknik stage - ovisno za koji je dan ulaznica kupljena + dvodnevni ulaz na DJ stage)
• 65 kn u pretprodaji
• 75 kn na ulazu

DJ Stage Ulaznica (dvodnevni ulaz na DJ Stage)
• 20 kn (prodaju se samo na ulazu festivala - nema ih u pretprodaji)

Ulaznica uključuje:
Ulaz na festival i DJ stage, besplatan prijevoz od željezničkog kolodvora (Zdenci-Orahovica) do jezera i natrag, te besplatan kamp na prostoru određenom za Ferragosto kampere.

Karte u pretprodaji se mogu kupiti od 01.06.2013. preko sustava EVENTIM (stižu poštom za 2 dana) u svim EVENTIMOVIM poslovnicama diljem Hrvatske. (Gdje se u vašem gradu nalazi Eventimova poslovnica provjerite OVDJE), na svim benzinskim postajama "Petrol BP", u svim mjenjačnicama "Exclusive Change", u svim kioscima "TISAK Media", u svim "Dallas music shop".

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..