Od 30. Maja do 02. Juna, u Beogradu, održace se najveci festival ljubitelja motora u regionu. Ova višednevna manifestacija, u organizaciji moto kluba "Harley-Davidson Serbia" održace se na donjem Kalemegdanu, ispod beogradske tvrdave.

 

Manifestaciju koja za cilj ima popularizaciju motociklizma kao sporta i stila života podržace muzicari iz sveta i regiona a samo neki od izvodaca su: Atomsko Sklonište (Hrvatska), YU Grupa, Koffin Kats (USA), Piloti, Time - Dado Topic, Despot - Aca Celtic, Full House (Grcka), Galija, Age Of Aquarius (Makedonija), Gale (Kerber) i Najda (Smak) kao i mnogi drugi.

 

Program pocinje u cetvrtak, 30. Maja u 20 casova na manjoj, od ukupno dve bine koje ce biti postavljene. Manja bina ce se nalaziti u okviru "Bajk kamp-a", gde su obezbedeni recepcija, tuš kabine i ugostiteljski objekti. Program na velikoj bini pocinje u petak, 31. Maja, nastupom Tony Montana i izborom za Miss Bike Rock Festivala (Miss Moto Srbije). Pobednica izbora predstavljace Srbiju u Italiji na izboru za "MISS MOTO".

 

Cena ulaznica je više nego popularna. Prvog i zadnjeg dana festivala ulaz je slobodan. Grupna ulaznica za petak i subotu iznosi 600 RSD, odnosno po 400 RSD za pojedinacne ulaznice. Cena za ulaz u "Bajk Kamp" iznosi 600 RSD po motoru za sva cetiri dana festivala.

 

Ocekuje se ucešce preko 5.000 motociklista iz regiona i cele Evrope, i više od 100.000 posetioca a ceo projekat podržali su grad Beograd, Turisticka organizacija Beograda i Beogradska tvrdava.

 

Više informacija na zvanicnom sajtu festivala: http://www.bikerockfest.com

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..