Transformacije se ne događaju samo Pepeljugi i Princu Žapcu već i najvećim bazenima u Hrvatskoj koji će se prve subote u srpnju pretvoriti u party zonu. Tuheljske Toplice 6. srpnja prostor bazena vodeni planet prepuštaju vladavini elektronske glazbe i svim njenim ljubiteljima.

 

Nastupaju Freemasons, Gramophonedzie, The Beez Kneez, DJ Yooma, DJ Pinta Indahouse, DJ Tony D i DJ Nick. Za vrijeme 12 satnog programa publika će se moći kupati koliko želi, iz tog razloga osigurana je garderoba, a broj ulaznica je ograničen.

 

Ulaznice po cijeni od 95 kuna mogu se nabaviti još samo do 1. svibnja, a više informacija o događaju potražite na stranicama Entrio sustava prodaje karata i na službenoj stranici Playground. Prodaja ulaznica u ranoj pretprodaji je toliko povoljna da 95 kuna čini svega 25 kuna više od redovne ulaznice za vodeni planet Termi Tuhelj. Rana pretprodaja završava 1. svibnja tako da je svakako preporuka požuriti do Entrio prodajnih mjesta ili u poslovnice Via-Toursa, ili još bolje putem Entrio sustava kupiti ulaznice on-line

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..