Britanski sastav Rudimental našao se na prvom mestu jedne od najvažnijih svetskih muzičkih top listi "UK Top Chart" sa pesmom „Waiting All Night“, ostavivši iza sebe Daft Punk i Justin Bibera. Ovo je drugi put da su osvojili ovu listu, nakon hita „Feel The Love“ iz 2012. godine.

 

Veliki uspeh zvezda UK bass scene još više dobija na značaju kada se uzme u obzir činjenica da su prvo mesto osvojili na glavnoj britanskoj singl listi, a ne na listi koja se bavi samo elektronskom muzikom. Rudimental su iza sebe ostavili uvek popularnog Justina Biebera, koji je drugom mestu liste, Daft Punk su treći, a nadmašili su i Pink, Pitbulla i Christinu Aguileru, kao i novi hit korejske senzacije, Psya.

 

Pesma „Waiting All Night“ je nastala iz saradnje sa pevačicom Ellom Eyre, a ukupna prodaja singla u prvoj nedelji od izdavanja je bila preko 107.000 primeraka. Član sastava Rudimental, Piers Aggett se zahvalio fanovima: „Vau! Hvala svima vama koji ste nas podržali, sve vas volimo! Ovo je nestvarno!“ Veliku pažnju javnosti privukao je i spot za ovu numeru koji opisuje istinitu životnu priču Kurta Yeagera, ekstremnog vozača BMXa, koji se nakon nesreće i gubitka noge uspešno vratio sportu koji voli.

 

Sastav Rudimental ćemo imati prilike da vidimo na ovogodišnjem EXIT Festivalu, gde će nastupiti u okviru X-Bass Takeover programa u eksluzivnom izdanju uživo sa bendom. Njihov Live performans je nekarakteristična verzija živog izvođenja ove vrste muzike i kao takav, biće pravi spektakl za publiku. Rudimental će tokom nastupa na glavnoj bini festivala predstaviti hit „Waiting All Night“ kao i materijal sa svog debi albuma „Home“ koji izlazi krajem aprila.

 

U iščekivanju gostovanja na EXITu, poslušajte hit sa prvog mesta britanske top liste singlova: Rudimental  - „Waiting All Night“

 

Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival sa 50% popusta iznosi 5.990 dinara, i mogu se kupiti na Gigstix.com kao i na Gigstix prodajnim mestima u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Zemunu i Novoj i Staroj Pazovi.
 
Studenti i srednjoškolci mogu da kupe petodnevne ulaznice sa popustom od 55% za 5.490 dinara na Gigstix prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Svi koji nisu iz Novog Sada treba da pišu na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Kao deo saradnje EXITa i OTP banke, svi ljubitelji festivala imaju priliku da dođu do svog kompleta karata kroz akciju “U tvom ritmu”, koja traje od 17. aprila do 17. maja.  Otvaranjem namenskog računa i uplatom 1.500 dinara moguće je rezervisati komplet karata za EXIT, dok je ostatak sredstava moguće uplatiti u ratama od 500 ili više dinara, bez kamate, sve do 1. jula, u ritmu koji svakom potencijalnom posetiocu odgovara.

 

Pratite redovno exitfest.org, jer u narednom periodu slede objave novih imena.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..