Pocelo je 22. izdanje SummerTrip festivala, jednog od najdugovečnijih festivala u Subotici i trajaće do 28. jula na lokaciji bivšeg vojnog kompleksa Petar Drapšin (druga kasarna) između Subotice i Palića. Muzički noćni program predstaviće izvođače elektro scene iz inostranstva, regiona i Subotice, a to su Nick Reverse, Commissar Lag, Katalina, 2HOT (Asarri b2b Deeda), Anja de Black, Hori, Ascaloon b2b Denni, Adamov. Popodnevni muzički program program vodiće MiroSan, Andy Dee i izvođači udruženje HARDWIRED, Mario C, Overtone funk, Needle. 

Tokom sva tri dana od 17 časova, posetioce očekuje raznovrstan radioničarski program, izložbe i performansi. Na programu su Slikarska radionica, TNG RecikLart 2.0, zatim Yoga, Body paint, Relaks Zone, Miroslav Lazendić feat. Matrijaršija, Bonsai club, uz izložbe Grafiti art i Summer3p heritage.

Kao i prethodnih godina, poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, od 16 časova održaće se Porodični dan u saradnji sa partnerskim organizacijama i programskim saradnicima, a svi zainteresovani posetioci moći će da prisustvuju i učestvuju u radioničarskom programu: Šah Art, Tinker Labs, Vazduhoplovno modelarski klub Subotica, Aka Fight Fitness i N Centra, KRAKEN društvene igre, a predstaviće se i mladi pevači Piazza Italija. Udruženje ZaJedno, kao i svake godine, izradiće sliku na platnu u saradnji sa likovnom radionicom.

Više detalja o dnevnom programu možete pronaći na sajtu i društvenim mrežama Summer3p festivala.

Prostor i prilaz festivalu, tretiran je protiv komaraca i krpelja.

Summer3p festival podržavaju: Grad Subotica, AP Vojvodina, Kancelarija za mlade Subotica i Fondacija „Danilo Kiš“.

 

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..