Prva faza prodaje ulaznica za Mountain Music Fest je završena, a od petka, 7. juna karte su dostupne po ceni od 4600 dinara. Karte za ovogodišnji MMF, koji se održava na Divčibarama od 2. do 4. avgusta, moguće je kupiti na veb-sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs. Broj ulaznica po novoj ceni je takođe ograničen, a tradicionalno - ulaz za decu do 10 godina je besplatan. Deveto izdanje Mountain Music Festa obeležiće nikad brojniji line-up sa izvođačima koji su skrenuli direktno sa gradskog asfalta iz zemlje i regiona pravo u šumu Divčibara. Pokrenuli su se i skrenuli: Vojko V, Mile Kekin, Artan Lili, Neno Belan & Fiumens, Zoster, Partibrejkers, Mortal Kombat, Svemirko, Nevena Jeremić, Luton & Šćepa, Ana Uzelac, Timbe i mnogi drugi.

Kao i svake godine, ljubitelje MMF-a očekuju brojni sadržaji u divčibarskoj Čudesnoj šumi, gde će drugog i trećeg dana svi uzrasti moći da uživaju u različitim sportskim, naučim, kulturnim, edukativnim i umetničkim aktivnostima i radionicama.

Zato, krajnje je vreme da svi koji nisu do sada skrenu i obezbede sebi šumski, muzičko-planinski avgustovski vikend na Divčibarama.

Sve informacije u vezi sa listom izvođača, kao i lokacijom, smeštajem, ulaznicama i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs i na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

A organizatori poručuju - ko ne skrene na vreme, taj ostaje u gradu!

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..