Otvoreno je posljednje izdanje Ferragosto JAM festivala na Orahovačkom jezeru pod nazivom Ferragosto JAM ♡ Na dvije pozornice uz jezero posljednji Ferragosto JAM ugostio je prvu grupu ovogodišnjih izvođača, a njihovi nastupi popraćeni su balonima i konfetima koji su savršeno nadopunili pozitivnu atmosferu oko Orahovačkog jezera. Perspektivna šarena bića Skotni Vrag otvorili su koncertni program, a publiku su dodatno rasplesali obradom poznate uvodne pjesme iz crtanog filma „Leteći medvjedići”. Mile Kekin je pod krinkom promocije novog albuma „Nježno Đonom” publiku zabavljao samostalnim hitovima, uz poneku pjesmu Hladnog Piva, a „Zubić vila” potaknula je na unisono skandiranje.

Dama večeri, Vesna Pisarović, svojim je uspješnicama potrošila grla dobro raspoložene publike, a pjesme „Donje na koljena”, „Da znaš” i „Neka ljudi govore” istaknule su se kao favoriti.

Brkovi su obilježili koncertni program bogatom set listom uz presjek najvećih hitova i užarenu atmosferu. Pjesme „Samo pijan mogu” i „Seks i droga” najavile su kraj koncertnog programa, a dj Kneža se pobrinuo da ples traje do svitanja uz svoj program DANCE HARD.

Prvi festivalski dan održao se u duhu vraćanja korijenima uz raznoliki line-up te je pokazao kako će do kraja njegovati svijetle karakteristike koje su Ferragosto JAM godinama oblikovale u ono po čemu se danas pamti.

SATNICA I LINE UP

Drugi dan festivala obilježit će Podočnjaci kojima je ovo prvo gostovanje na Ferragostu te publici već dobro znani Edo Maajka, Six Pack, She Loves Pablo, Buč Kesidi i Bad Daughter. Za zabavu do ranih jutarnjih sati pobrinut će se FRO.EVER uz probranu selekciju plesnih hitova. Cijeli lineup možete pronaći na društvenim mrežama festivala.

17:00 – ULAZ/INFO PULT, zamjena narukvica i kupnja ulaznica
17:30 – VRATA
18:00 Zimizelen
18:45 Them Moose Rush
19:30 Malady Lane
20:15 Podočnjaci
21:15 Bad Daughter
22:00 Six Pack
23:15 She Loves Pablo
00:15 Buč Kesidi
01:30  Edo Maajka
02:45 FRO.EVER

ULAZNICE

Na ulazu će se festivalske ulaznice moći kupiti po cijeni od 45€ u srijedu i četvrtak, dok će cijena festivalske ulaznice u petak iznositi 40 €. Jednodnevne ulaznice moći će se kupiti po cijeni od 25€.

NAPOMENA

Ferragosto JAM organizira Dostava Zvuka. Ferragosto JAM održava se na Orahovačkom jezeru do 5. kolovoza.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..