21. izdanje Summer3p festivala, jednog od najdugovečnijih festivala u Subotici, počinje u petak, 21. jula na lokaciji bivše kasarne Petar Drapšin (druga kasarna) između Subotice i Palića. Muzički program u petak, 21. jula, od 22h otvoriće Adamov iz Subotice, nakon njega nastupiće NoNameLeft duo iz Mađarske, zatim srpska tehno dama Lea Dobričić i na kraju Denni, mlada nada subotičkog klabinga. Ascaloon kreće sa zagrevanjem u subootu od 22h, zatim nastavlja Miloš Vujović iz Beograd, nakon njega nastupaju još dve dame, Insolate iz Hrvatske i Victoria, kao lokalna podrška zatvoriće muzički program u Nedelju ujutro.

Novina festivala je muzički popodnevni program u petak kada će od 18h ploče vrteti Gustav Jr i subotu, kada će se od 18h predstaviti izvođači udruženje HARDWIRED, Mario C & Overtone funk i Amiru (vinyl set) uz umetnika Miroslaa Lazendića (izložba & live print party)

Tokom sva tri dana od 17 časova, posetioce očekuje raznovrstan radioničarski program, izložbe i performansi. Na programu su Slikarska radionica i TNG Stencil art, zatim Yoga, Fotopriča uz izložbe Arpada Slančika, Ivi Kivi Art i Summer3p heritage radova nastalih na radionicama tokom 20 godina festivala.

Kao i prethodnih godina, poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, od 16 časova održaće se Porodični dan u saradnji sa partnerskim organizacijama i programskim saradnicima, a svi zainteresovani posetioci će moći da prisustvuju i učestvuju u radioničarskom i aerobik & fitness programima Aka Fight Fitness i N Centra, Body paint, Tinker Labs, društvenim igrama udruženja KRAKEN a predstaviće se i mladi pevači Piazza Italija.

Više detalja o dnevnom programu možete pronaći na sajtu i društvenim mrežama Summer3p festivala.

Summer3p festival podržavaju: Grad Subotica, AP Vojvodina, Kancelarija za mlade Subotica i Fondacija „Danilo Kiš“.

Summer3p online:
www.facebook.com/summer3p
www.instagram.com/summer3p_festival
www.tiktok.com/@summer3p_festival
www.summer3p.org

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..