Posle premijernog predstavljanja u junu, „Čarobnom šumom“ koja je imala za cilj buđenje ekološke svesti i edukaciju najmlađih na temu zaštite životne sredine, Re:connect festival, uvodi u svoju drugu temu u subotu, 24. septembra na Tamiškom keju, kod Svilare - “Umetnost i kultura u službi održivosti”. Drugi deo Re:connect festivala, u organizaciji kompanije CWP, a uz podršku Grada Pančeva donosi uzbudljiv program, koji za cilj ima predstavljanje umetničkih projekata kojima je bitna tema zaštita životne sredine.

U subotu, 24.septembra, posetioci će biti u prilici da vide film „RiverBlue“ i FFM podkast uživo, na temu mode kao jednog od najvećih zagađivača životne sredine i za sam kraj večeri, koncert poznatog pančevačkog benda Buč Kesidi.
   
Festival predstavlja i platformu za osnaživanje lokalnih ekoloških i društveno angažovanih udruženja i organizacija. Uoči koncerta biće organizovan mini bazar tokom kojeg će lokalna udruženja predstaviti proizvode i inicijative usmerene ka poboljšanju života lokalnog stanovništva, buđenju ekološke svesti, kao i očuvanju tradicije regiona.
 
Svi programi Re:connect festivala su besplatni, potrebno je samo da rezervišete kartu putem linka: RE:CONNECT ULAZNICE.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..