U subotu, 10. aprila, tačno u 20:21h, EXIT TV premijerno donosi jedan od nastupa koji je obeležio istoriju festivala – back 2 back set najpoznatijeg bračnog para u elektronskoj muzici, Adama Bejera i Ide Engberg, iz 2018. godine. U susret velikoj proslavi 20 godina festivala, EXIT je nedavno lansirao seriju premijernih emitovanja festivalskih nastupa koji su zauvek ostali urezani u sećanje posetilaca. Za sve fanove tehna nema boljeg podsećanja na muzičko umeće od onog kojeg je ovaj par pokazao pred punom mts Dance Arenom 12. jula 2018.

Adam i Ida zajedno nastupaju širom Evrope, svakog leta su bili rezidenti na Ibici, imali su zajedničke setove na festivalima Coachella i Tomorrowland, i u najvećim svetskim klubovima. Bejer vodi jednu od najvećih izdavačkih kuća na tehno sceni Drumcode Records, a njegova radijska emisija se emituje u preko 50 zemalja sveta, na 85 stanica, uz 22 miliona slušalaca nedeljno.

U narednim nedeljama na EXIT TV, koji se može pratiti preko You Tube kanala i Facebook stranice Exita, biće emitovani i legendarni nastupi Skrillex-a iz 2014. godine (17. aprila) i hip hop zvezde French Montana (24. aprila), a u pripremi je druga sezona premijernih nastupa! Emitovanje je u stalnom terminu – subotom od 20:21. Nakon prve godine emitovanja, brojčanik EXIT TV-a pokazuje više desetina miliona pregleda programa, koji je u stotinak dana emitovanja, i kroz 130 strimova doneo oko 150 sati sjajnog programa. Life Stream, InfinitX, Novogodišnji specijal, Concious revolution, EXIT HomeStream i Sea Star Stream festival samo su deo ekskluzivnog sadržaja realizovanog kako tokom godina na Exitovim festivalima, tako i u poslednjih 12 meseci.

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održaće se od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Laibach, Juliana Huxtable, Francois X, 999999999 live, Onyvaa, Monosaccharide, VTSS, SPFDJ, Marko Nastić, After Affair, Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djoković, Lag, Insolate, Layzie, Massimo, Reblok, Runy, Space Motion i Thundermother.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..