Prostor pored Krupačkog jezera je skoro spreman za šesto izdanje Lake Festa. Poslednje pripreme su u toku i vrlo brzo će sve biti spremno za početak nove avanture. Zbog velikog interesovanja za ovogodišnji Lake Fest sam festivalski prostor pretropeo je određene promene u vidu proširenja kapaciteta, kao i sanacije terena i uređenja festivalskog prostora. Stiglo je i dodatno ozvučenje i osvetljenje, kao i dva video bima na kojima će publika moći da prati nastupe izvođača. Budući da je interesovanje za ovogodišnje izdanje festivala nezapamćeno, i sam prostor na kojem će boraviti kamperi je proširen, a prvi kamperi su već pristigli. 

Podsećamo vas da je u toku festivala na snazi jednosmerni saobraćaj blizu Krupca, a ove godine postoji i organizovan prevoz. Prevoz autobusom je obezbijeđen na relaciji Krupac – Podgorica (cena karte je 1.5€), dok na svakih 30 minuta autobus sa glavne autobuske stanice u Nikšiću vozi do jezera po ceni od 0.5€.
 
Vidimo se sutra na LakeFestu i podsećamo vas da je ulaz na festival sutra besplatan, dok je cena ulaznice za sve festivalske dane 25€, a jednodnevne ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 10€.

foto by Marko Ristic

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..