Centar Zagreba postao je pravo studentsko središte, a kroz studentske domove i Studentski centar proći će više od 15.000 mladih u devet  dana festivala uz predavanja, radionice, sport i odlične koncerte te party-je. „Cilj ovog festivala je da vratimo studente u Studentski centar. Želimo da oni tamo provode više vremena, a ne da im to bude samo usputna stanica gdje mogu ručati ili podignuti studentski ugovor. Ove ih godine želimo privući besplatnim koncertima, edukacijama  i sportskim sadržajima.“ – rekao je predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Petar Labrović.

Besplatna zabava, sport i edukacija, sve to je zagrebačkim studentima ponudio najveći studentski festival SCool Fest u prva tri dana. I tek što je krenuo, jer traje skroz do subote 28. svibnja, pokazao je da će ostatak tjedna biti izuzetno zanimljiv i privući na tisuće studenata ali i onih koji se tako osjećaju. SCool Fest je otvoren za sve posjetitelje, a vrhunac festivala su "Open Air" koncerti Ede Maajke i Nene Belana koji će se održati u srijedu 25. svibnja sa početkom u 20h u dvorištu SC-a, te sa After Partyijima nakon koncerata unutar SC-a čija tri tematska floor-a predvodi zagrebački RNB Confusion. U petak 27. svibnja s početkom u 20h, SCool Fest radi reprizu te u dvorište SC-a u sklopu "Open Air koncerata" ugostit će bendove Ljetno Kino i Kuzma & Shaka Zulu, a nakon koncerata unutar SC-a na 3 floor-a očekuje vas pravi tulum.

Preko 3.500 ljudi posjeduje svoju kartu za SCool Fest koja je besplatna te se može podignuti online registracijom u sklopu sustava Entrio na poveznici.

SCool Fest završava u subotu 28. svibnja na legendarnoj Šarijadi, najvećem studentskom tulumu u gradu a svoju kartu za zabavna događanja možete osigurati na službenoj stranici SCool Festa.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..