Drugi Novosadski festival zanatskog piva održaće se u SKCNS Fabrika, 20. i 21. maja. Zbog velikog interesovanja Festival će trajati dva dana sa duplim brojem izlagača gde će posetioci moći da probaju originalna i kvalitetna piva različitih stilova, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u SKCNS Fabrici.

"Poučeni iskustvom od prošlog festivala, odlučili smo da samu zonu festivala proširimo na dve lokacije, tako da će osim SKCNS Fabrike i klub "Quarter" biti još jedna od lokacija gde će posetioci moći da degustiraju neke od najzanimljivijih 20 pivara iz regiona. " istakao je portparol SKCNS-a Nemanja Vuković.

O velikom interesovanju govori i činjenica da su samo u prvom danu prodaje ulaznica prodato više od 500 karata. Takođe pušten je poslednji kontigent karata po ceni od 300 dinara u GIGSTIX prodajnu mrežu.  Apeluje se da posetioci nabave ulaznice pre samog festivala, dodatne ulaznice biti puštane samo u odnosa na procenu bezbednosti posetilaca u toku trajanja festivala organizator ostavalja mogućnost da pusti minimalan broj ulaznica po ceni od 500 dinara, istaknuto je na konferenciji za novinare.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..