Sinoć je u Beogradu najavljena saradnja između jednog od vodećih svetskih muzičkih događaja, EXIT festivala, i jednog od najrasprostranjenijih svetskih proizvođača piva, kompanije HEINEKEN. U okviru svečanog otvaranja događaja "Beer Planet" u organizaciji kompanije HEINEKEN, poslovna saradnja najavljena je za period do kraja 2018. godine, te je ovim Heineken® postalo zvanično pivo EXIT festivala!


Dušan Kovačević, direktor EXIT festivala, ovom prilikom izjavio je: “Na Exitu smo do sada imali nebrojene velike svetske zvezde. Drago nam je da smo ove godine nasu pivsku zvezdu našli u jednoj porodičnoj kompaniji koja je, pored cilja da pravi najbolje pivo na svetu, uvek bila izuzetno društveno odgovorna. Upravo smo se na tim frekvencijama i prepoznali sa kompanijom HEINEKEN i na tom polju ćemo realizovati značajne projekte zajedno“.

 

“Naša kompanija i, najbolji i najposećeniji evropski muzički festival su se udružili  – HEINEKEN i EXIT će sarađivati u naredne tri godine. Drago nam je da sarađujemo sa najboljima jer je Exit višestruki dobitnik nagrada za najbolji evropski i svetski festival. Ne krijemo zadovoljstvo i ponos zbog ove saradnje, jer najbolji idu uz najbolje”, rekla je Dragana Savić, direktorka marketinga kompanije HEINEKEN.

 

Novi festivalski koncept, magična EXIT Avantura, koju čine EXIT festival (7-10. jul) i Sea Dance Festival (14-16. jul), danas povezuje mlade ljude iz više od 60 zemalja sveta. Više informacija na www.exitfest.org.

U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja jedinog proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner Weissbier, Krušovice Imperial, New Castle Brown Ale, Sol, Strongbow, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, Laško Zlatorog, Weifert, PilsPlus i Master pivo.
Za više informacija, posetite www.heinekensrbija.rs.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..