Treći po redu Uranak, muzički festival, održaće se od 30. aprila do 03. maja na Srebrnom jezeru. Uranak je koncipiran na tri muzička pravca: elektronski, pop, hip-hop. Program za sve muzičke ukuse ove godine širi se na četri stejdža: Live stage, Open air stage, Urban stage i Boat stage. Svetski sve uticajniji DJ Uto Karem će biti zvezda Urban stejdža, a pored njaga nastupaće regionalni i domaći DJ-evi.

 

Čuveni dance sastav Colonia biće zvezde Live stejdža, a pored njh će nastupiti domaći bendovi. Dok će, možda i najuticajniji, domaći hip-hop sastav Beogradski sindikat činiti okosnicu Open air action stejdža, a pored njih će nastupiti: DJ Gru i još domaćih imena i čak i jedan party projekat koji je Beograd digao na noge!

 

Moćna devojka sa Tajlanda Nakadia će na “Uranak Festivalu” nastupati treće festivalske večeri na “Urban Stejdžu”. Uranak festival kome je ovo treća godina postojanja, sve se više “meša” u generalno rastuću festivalsku ponudu Srbije, zanimljivim konceptom predstavljanja istočne Srbije kao jedne od najlepših destinacija za posetiti u našoj zemlji.

Nakadia je vrhunski umetnik, koji svojom muzikom naelektiše plesni podijum neverovatno zaraznom energijom, besprekorinim miksovanjem i beskompromisnim izborom “groovy” bitova! Beskrajno talentovana, zarazno strastvena, upadljivo atraktivna, neverovatno skromna, svetski hvaljena – to je , NAKADIJA jedna od najtraženijih ženskih DJ-eva današnjice! Preko 1200 nastupa do sada, u preko 60 zemalja. Naelektrisala je svojim već u svetu daleko poznatim “Nakadia-Iskustvom” legendarni berlinski “Watergate”, londonski “The Egg”, brazilski “The Edge” i mnoge druge klubove i festivale širom sveta! Početkom 2016. godine ugostila je legendarnog Sven Vath-a u Bangkoku i na Koh Samui-u, čime je zaslužila svetsko poštovanje i kao promoter, ne samo kao dj i producent!

Boat stejdž, koga ponosno predstavljamo kao jedno od najlepših mesta za rejv u Srbiji,  biće organizovan u vidu krstarenja na relaciji Srebrno jezero – Golubačka tvrđava i na brodu koji prima 300 ljudi će muziku puštati Danijel Čehranov, Zwein, Lady Dee i još zanimljivih Dj-eva iz naše zemlje.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..