Američki medijski gigant Dancing Astronaut ovoga ljeta na Zrće dovodi svjetsku DJ senzaciju HARDWELLA koji je nedavno proglašen najboljim DJ-em današnjice po izboru prestižnog glazbenog časopisa DJ MAG! HARDWELL će 30. srpnja nastupiti na novoj pozornici kluba Papaya.

 

U tri festivalska dana, od 29. do 31. srpnja, Papayom će po treći puta zavladati fenomenalna atmosfera nastupa jednog od najpoznatijih glazbenih imena današnjice. Nakon senzacionalnog nastupa na nedavno završenom Ultra Music  festivala u Miamiu, Hardwell ovoga ljeta nastupa i u sklopu Ultra Europe koji se druge godine održava u Splitu, a za nastup u Papayi najavljuje poseban nastup u sklopu spektakularne „Hardwell presents Revealed“ turneje kojom tijekom posljednjih godinu dana osvaja sve metropole svijeta.


Valiku važnost ovom nastupu daje i pokroviteljstvo najvećeg glazbenog edm medija SAD-a, Dancing Astronaut, koji za Hrvatsku kaže kako vrlo brzo postaje središnjom europskom klupskom destinacijom za one koje traže manje iskomercijalizirana mjesta koja pružaju oblik zabave kakav se može pronaći na popularnom partijanerskom odredištu Ibizi. Plažu Zrće i klub Papaya opisuju draguljem hrvatskog turizma, a više detalja možete provjeriti u izvornom članku ovdje.
Hardwell Presents Revealed Canadian Bus Tour Aftermovie: ovde

 

Cijena karte za Hardwell presents Revealed festival mogu se nabaviti u predprodaji po cijeni od 415 kn za sva tri dana festivala na stranici www.papaya.com.hr  Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2014. mogu možete provjeriti na web adresi www.papaya.com.hr .

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..