U utorak, 4. marta, počinje drugi  Belgrade Demo Fest Live, pod sloganom Najkraći put od kluba do velike bine. U prvom takmičarskom krugu, koji će trajati od 4. do 27. marta, u beogradskom klubu Blue Moon nastupiće ukupno šezdeset bendova iz cele Srbije.

 

Raspored nastupa bendova po danima može se pogledati ovde, a redosled sviranja određuje se neposredno pred početak svake večeri. Ulaz za publiku otvoren je od 21h, početak svirke je u 22h. Ulaznice se kupuju na ulazu u klub po ceni od 150 dinara i svi koji kupe ulaznicu mogu da glasaju i  pomognu svojim favoritima da prođu u naredni krug Belgrade Demo Fest Live.

 

Utorak, 4. mart Sreda
VIS Glave (Novi Sad)
Strah od Dž. Čena (G. Milanovac)
Violet (Kragujevac)
The Bite (Beograd)
Johnny Almost (Novi Sad)

 

Od ukupno 60 autorskih bendova iz cele Srbije, koji će prolaziti kroz tri takmičarska kruga, od kojih će svaki sledeći biti u većem prostoru, u finalu u bašti KST-a će se naći 9 bendova, koji će dobiti šansu da osvoje učešće na jednom ili više velikih festivala - Beer Fest, Arsenal Fest, Lake Fest, Šumadija Fest, 48. Gitarijada u Zaječaru, Fabula, KST manifestacije, a pobednicima će biti organizovana i mini turneja u nekoliko gradova Hrvatske u saradnji sa klubom Walkow iz Vinkovaca, kao i snimanje spota za jednu pesmu.

 

Raspored prve nedelje takmičenja:


Utorak, 4. mart: VIS Glave (Novi Sad), Strah od Džeki Čena (G. Milanovac), Violet (Kragujevac), The Bite (Beograd), Johnny Almost (Novi Sad)
Sreda, 5. mart: Shuffle (Aranđelovac), Stop (Kostolac), Peoplefox (Kraljevo), Limbo (Niš), Aurium (Beograd)
Četvrtak, 6. mart: Polaris (Beograd/Pančevo), Iznebuh (Beograd), Dilema (Beograd), Subjektivni Sud (Beograd)


Foto i link: SIVI, prošlogodišnji finalisti kojima ovih dana izlazi album za Multimedia Music



<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..