Ulični pank veterani, grupa Šaht, proslaviće 25. rođendan na Vračar Rocks festivalu u Centru za kulturu Božidarac, u petak 21. februara. ,,Neću da budem mali čovek i ne dam da me loši slome"! I nisu ih slomili - ni posle 25 godina! Najdugovečniji pankeri, članovi grupe Šaht, ostali su verni punk/Oi! zvuku i tekstovima koji kritikuju društvenu i političku stvarnost, a zahvaljujući kojima su bili primoravani da stvaraju u ,,ilegali" i zbog kojih su u više navrata bili zabranjivani!

 

Iskreni pank stav članova ovog kultnog beogradskog sastava nije ,,omekšao" s godinama. Naprotiv! U energiju koju nose i univerzalne poruke ovekovečene u njihovim pesmama, publika najbolje može da se uveri na koncertima, a Vračar Rocks festival vam tu priliku pruža već u petak, 21. februara kada se priprema najveća beogradska streetpunk žurka ikada!

 

Na proslavi srebrnog jubileja čuvenog Šahta nastupiće i Anti-Frizz i Prilično prazni, te će Vračar Rocks festival u Centru za kulturu ,,Božidarac" u petak okupiti sve beogradske pankere, kako starije, tako i mlađe generacije.    

 

Punk's Not Dead, a to ćemo i dokazati!

 

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 300 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) i prodavnici The Street (Desanke Maksimović 7).


Cena karte na ulazu iznosiće 400 dinara.
Koncert počinje u 20h.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..