Kompilacija „Vibe yourself Vol.1“ donosi autorske radove mladihmuzičkih producenata iz Srbije. Muzički magazin Clubbing.rs je na sebi svojstven način proslavio svoj šesti rođendan. Celokupna ideja i zalaganje proteklih šest godina bili su okrenuti ka promociji novih, mladih muzičkih talenata.

 

Posetioci regionalnih muzičkih sajtova MTV.RS, MTV.COM.HR, MTV.SI kao i muzičkog internet magazinaCLUBBING.RSimaju priliku da besplatno preuzmurođendansku kompilacijuod 23.oktobra 2013. godine.

 

Kompilacijase sastoji od radova jedanaest mladih i talentovanih producenata iz Srbije, a naše je zadovoljstvo i ponos što imamo priliku da ih na ovaj način i Vama predstavimo.

 

Promotivna kompilacija nosi naziv „Vibe yourself Vol.1“ i  sastoji se od glatke mešavine tech-house, techno, deep techno i dub-techno pravaca elektronske muzike.

 

Tracks:


1.Dr.Adji - The Train (Original Mix)
2.Float - Nation (Original Mix)
3.Lea Dobricic & Mancha - Unreachable (Original Mix)
4.Luka Vukovic - Kuruku (Original Mix)
5.Marko Nikolic - Opaa Sada (Original Mix)
6.Randy Mihajlovic - Crawl Style (Original Mix)
7.Rasha Milicevic - Hi Jazz (Original Mix)
8.Simon Roge - Lorraine Pascale (Original Mix)
9.Vid Marjanovic & Simon Roge - Lisbon (Original Mix)
10.Vladimir Savic - Trippin Chord (Original Mix)

 

Ideja u vezi sa kompilacijom je nastala na ranije održanom serijalu žurki „Junior series“,koji je muzički magazin Clubbing.rs pokrenuo iz želje da pruži priliku mladim, inovativnim i kreativnimproducentima i DJ-evima, ali i da im omogući da nastupaju u klubovima u Beogradu.U okviru „Junior series“ serijala do sada smo organizovali 8 žurki, 2 stejža na festivalima i 1 DJ radionicu i na taj način promovisali preko 25 mladih muzičkih talenata.

 

NAPOMENA: Kompilacija „Vibe yourself Vol.1“ je kreirana isključivo za potrebe promocije mladih producenata i kao takva ima dozvolu autora za njihovu distribuciju. Muzika nije na prodaju. Imena autora su jasno istaknuta.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..