31. oktobra  u klubu Blue moon koji ove sezone predstavlja pravo osveženje u bg clubbingu organizovaće se maskenbal povodom "Noći Veštica". Klub će biti posebno aranžiran u stilu Halloweena sa svetlećom bundevom i laser video efektima i dim mašinom, a za kreiranje ambijenta je zadužena ekipa iz organizacije Pumpkin workshop, koja se bavi izradom neobičnih kostima, specijalnom šminkom, body artom i mnogim drugim kreativnim stvarima.

 

Ovo udruženje je deo ekipe koja je početkom meseca organizovala veoma uspešan i posećen festival Tolkinove Fantazije, pa se na maskenbalu mogu očekivati kostimirani likovi iz Gospodara Prstenova kao i drugi likovi iz epskih fantazija, horor i naučno fantastičnih filmova!

Za muziku su pored rezident klubskog dj-a, zadužena i dva velika imena beogradske dj scene Gavra i Mouse koji će puštati muziku u nekoliko setova.


Milan Gavrilović aka DJ Gavra je kultni gothic dj koji svoje dark veče uspešno održava preko dvadeset godina i za ovu priliku će puštati sve darkwave, ebm hitove od 80ih do danas i tako muzikom napraviti atmosferu u skladu sa događajem i temom maskenbala.


Miša Javorina aka DJ Mouse je rezident petkom u KST-u preko petnaest godina na večeri zvanoj Cant stop the Rock kao i dugogodišnji dj na Beer festu gde je nekoliko puta radio na main stage-u pred 100 hiljada ljudi, i on će puštati hitove alternative, roka i electro breakbeata.

 

Rezident u klubu je Aleksandar Šarčević aka DJ Šarac koji će otvoriti veče sa poznatim hitovima trip hopa, indie, brit i electro popa.

Blue Moon je poznat po intimnoj i opuštenoj atmosferi, odličnim klupskim i sešn svirkama, kao i po neobičnim i veselim žurkama a tako se očekuje i na Halloween maskenbalu. Iz kluba poručuju svima koji budu došli, da ih čeka nezaboravan provod sa pumo iznenađenja.

Veče poćinje će od 22h i trajaće do jutra, a ulaznica će biti 150 din.

Blue Moon se nalazi u Zmaj Jovinoj br.4, 50 m od Knez Mihajlove u pasažu za Lotos Bar.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..