Ljeto je završilo, a kratke rukave i bermude zamijenile su jakne. Sa završetkom ljeta, tradicionalno se i kultni program srijedom, RNB Confusion u klubu Mansion, oprašta od svoje ljetne klupske rezidencije te oblači duge rukave i seli u sam centar grada. Pozivamo sve naše vjerne fanove, čagere i one sa nesanicom da nas u srijedu 16. listopada posjete po zadnji put ove godine u klubu Mansion te da sa nama još zadnji put kucnu u čast jedanaeste uspješne klupske sezone.

 

Već iduće srijede, 23. listopada, klupske legende Blackout i RNB Confusion odlučili su udružiti snage te zagrepčanima predstaviti novo zimsko utočište srijedom u samom srcu centra grada. Na dva tematska floor-a, HOT LEMONade i THE BASEment, od srijede 23. listopada novo mjesto izlazaka srijedom biti će klub Lemon koji se nalazi u samom centru grada, u ulici Ljudevita Gaja 10.

 

Službeni Warm Up „Classics“ za klub Lemon (od 21-00h) biti će novootvoreni wine bar La Bodega u Bogovićevoj koji će biti rezerviran samo za stariju škvadru te stariji klasik soul i r'n'b zvuk.

 

U Lemonu će tako svake srijede nastupati eminentna DJ & LIVE! imena hrvatske klupske scene kao što su Dj-evi Phat Phillie, Bizzo Bodega, Oli Dobolli, Independent, Don Tom, Em Bee, Sheko, Rea, Ela, Remi iz grupe Elemental, Ines Huskić, Marija Husar i dr. Mala scena okupljena pod krovom Lemona svake srijede biti će i svojevrsni bunt, koji se javlja kao jedan od posljednjih „urbanih“ otpora najezdi turbo folk scene u Zagrebu.

Srijeda i Četvrtak 30. i 31. listopada rezervirani su za mini RNB Confusion festival kojim će se proslaviti 10 godina postojanja ovog urbanog klupskog branda.

 

*NAPOMENA:

KLUB MANSION I DALJE ĆE RADITI PETKOM I SUBOTOM SVE DO 01.01. KADA IDE NA ZASLUŽENI GODIŠNJI ODMOR.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..