DJ zvezda sa Ibice, Pete Gooding, nastupiće 26. oktobra u KPGT-u u Radničkoj 3, na žurki u okviru serijala Serbia Dance Tuning. Poznat i kao “internacionalna muzička mašina”, ovaj britanski DJ, producent i vlasnik labela osvojiće plesni podijum moćnim house beatovima i doneti nam ogromnu energiju! Kao podrška nastupiće domaći house majstori Aćim i Oysha koji su poznati publici po sjajnoj amosferi koja prati njihove nastupe.

 

Karijera Petea Goodinga otpočela je u Birmingemu u Engleskoj, a razvijala se na čuvenom balearskom ostrvu, gde poslednjih 17 godina, živi i radi kao DJ rezident u najpoznatijim klubovima među kojima su Space i Café Mambo. U bogatoj karijeri nastupao je u više od 65 zemalja sveta i bio rezident legendarnog party brenda Renaissance. Njegova nedeljna radio emisija Global Network emituje se na više od 100 radio stanica širom sveta, a sa partnerom Jamesom Domanom, osnovao je etiketu Superficial Recordings, kao deo muzičkog giganta Strictly Rhythm Records.

 

Već drugu godinu zaredom, serijal Serbia Dance Tuning donosi spektakularnu zabavu publici širom Srbije. Na žurkama nastupaju najkvalitetniji domaći i strani DJ-evi, a sve događaje prati vrhunska produkcija koju čine najbolji zvučni sistemi i vizuelni efekti.

 

Ulaznice su besplatne ali obavezne i deliće ih promo timovi vikendom po kafićima i klubovima u Skadarliji i Savamali i na Obilićevom Vencu i Dorćolu.

 

Link za DJ set Petea Goodinga: OVDE


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..