Čekanje je završeno: Transmission otkriva dugo očekivani program 10-og izdanja na temu ‘The Machine of Transformation’. Subota 30. novembra 2013. u istoriji će ostati zapisana u O2 Areni u Pragu u Češkoj sa preko 10.000 fanova u plesu, od preko 50 zemalja iz kojih će se okupiti mladi da uživaju, dele i dožive neverovatnu noć. To će biti nezaboravno veče za sve, a na spisku umetnika koji nastupaju su:

 

MARKUS SCHULZ

ØRJAN NILSEN

COSMIC GATE

ARNEJ

TOMAS HEREDIA

SNEIJDER

THOMAS COASTLINE

TRANSMIX by THRILLSEEKERS

VISION IMPOSSIBLE

HOSTED BY MC DA SILVA

 

Tokom godina festival se organizuje pod različitim tematskim celinama, kao što su The New World, Ancient Mysteries, Digital Madness, a prošle godine i Spiritual Gateway. Odgovoran za početak ovih tematika, koje su sastav spektakularnog vizuelnog šou-a, je holandski nagrađivani VJ tim "3 Dutch" koji čine od 3 holandska visoko kreativna uma. Oni brinu o vizuelnim efektima, čitavom šou i video projekcijama umetnika. Nakon niza godina uspešne organizacije, festival je 2011-te godine, dobio prestižnu nagradu United Music-a za organizaciju i efekte.

 

"Veoma smo ponosni što je Transmission tokom godina, evoluirao u nešto tako veliko." rekao je Anco van der Kolk, direktor i osnivač United Music-a. "Mi ne želimo da se organizujemo samo žurke, želimo da stvorimo jedinstveno iskustvo na visokom nivou, koji duva duboko u umove ljudi", nastavio je on.
 
Transmission je posebno poznat po ogromnom Funktion One, audio sistemu (koji je specijalno uvezen iz Velike Britanije) da bi posetioci doživeli najbolji mogući zvuk i odličnu atmosferu, i zbog svoje neviđene produkcije sa velikom binom koja pokriva površinu od preko 1000 m2. Posetioci mogu očekivati stotine kvadratnih metara LED ekrana, na desetine kvalitetnih lasera, CO2, konfete, piro efekte i visok kvalitet svetla. Mnogo je svetla na Transmissionu! Uz proizvodnju UNITED MUSIC je često uspevao da prevaziđe očekivanja fanova kreirajući moguće i nemoguće. Međutim, najvažniji deo Transmission-a su posetioci koji stvaraju sjajnu atmosferu.
 
Spremite se za najveći i najbolji Transmission u istoriji! Transmission vas poziva da zajedno proslavimo specijalno 10. izdanje!
 
KARTE:
 
Transmision 10th izdanje, November 30th 2013, O2 arena, Prague, Czech Republic.
Ograničen broj Early bird karata i ostale informacije možete naći na United Music websit-u: OVDE
 
PUTNIČKI PAKETI: OVDE

TRANSPORT: OVDE

 
WWW.UNITEDMUSIC.CZ
WWW.TRANSMISSION.CZ

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..