Party serijal Haunted Dancehall iza koga stoje kolektivi Dis-patch i Disco Not Disco u julu  predstavlja specijalnog gosta iz SAD, predstavnika festivala Communikey iz Kolorada Thomasa Kamholza, koji nastupa pod imenom Attentat. Njegov višečasovni nastup u Beogradu u subotu 20. jula pratiće i live set 33-10-3402 i jedan od rezidenata HD serijala Schwabe. Ulaz se naplaćuje 250 RSD od 1 h posle ponoći.

 

Thomas je producent koji živi u Denveru, a tokom poslednjih 10 godina učestvovao je u svakom aspektu razvoja elektronske muzičke scene na severnoameričkom kontinentu. Kao DJ je nastupao na najprominentnijim američkim festivalima, uključujući i redovna pojavljivanja u okviru njujorškog serijala The Bunker, kao i nastupe na Decibel festivalu u Sijetlu i Mutek festivalu u Montrealu. Kao jedan od glavnih ljudi iza Communikey organizacije, odigrao je ključnu ulogu u organizaciji brojnih događaja, a između ostalih bio je i deo ViceVerse turneje koju su 2010. i 2011. godine zajednički organizovali upravo beogradski Dis-patch festival i Communikey. Kao producent, do sada se pojavio na etiketama Dope Recordings, Wolf + Lamb, Archipel i Geometricdeck. Trenutno je i jedan od članova denverske ekipe i net-etikete Make Mistakes.

 

Haunted Dancehall u avgustu pravi pauzu, a zatim se vraća 6. septembra sa još jednim specijalnim gostom u novoj klupskoj sezoni.

 

www.makemistakes.us
https://soundcloud.com/attentat

<<  Septembar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
  

Putopisi, Intervjui..