U petak, 12. jula od 23h @ Plastic Light - Beach party. Nama letnja žega ne može ništa, i ove sezone otvaramo Plastic plažu usred Beograda! Stigle su nam žege i potreban vam je izlazak, glasna muzika, kokteli i đuskanje... A zar ne bi bilo još bolje da uz to imate i ležaljke u kojima možete da se opustite uz dašak vetra i pravu pravcatu plažu na verandi, u koju možete da uronite noge nakon celodnevnog iscrpljivanja?


Od 12. jula, samo na našoj velikoj, predivnoj terasi, čeka vas prava pravcata Plastic plaža, sa svim mogućim letnjim dodacima - naočarima, loptama i najboljim letnjim koktelima po najpristupačnijim cenama! Naravno, sve dame koje dođu do 00.30 čekaju gratis kokteli dobrodošlice


Do 00.30 sledi Smirnoff promocija FLAŠA NA FLAŠU - ko naruči flašu Smirnoff-a, dobija 0,5 l gratis!

petak, 12. jul od 23h @ Plastic Light - Beach party

Nama letnja žega ne može ništa, i ove sezone otvaramo Plastic plažu usred Beograda!
Stigle su nam žege i potreban vam je izlazak, glasna muzika, kokteli i đuskanje... A zar ne bi bilo još bolje da uz to imate i ležaljke u kojima možete da se opustite uz dašak vetra i pravu pravcatu plažu na verandi, u koju možete da uronite noge nakon celodnevnog iscrpljivanja?
Od 12. jula, samo na našoj velikoj, predivnoj terasi, čeka vas prava pravcata Plastic plaža, sa svim mogućim letnjim dodacima - naočarima, loptama i najboljim letnjim koktelima po najpristupačnijim cenama! Naravno, sve dame koje dođu do 00.30 čekaju gratis kokteli dobrodošlice ;)
Do 00.30 sledi Smirnoff promocija FLAŠA NA FLAŠU - ko naruči flašu Smirnoff-a, dobija 0,5 l gratis!

<<  Oktobar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..