Subota, 06. april od 23h @ Plastic - MAINSTREAM PRESSURE. Subota u Plastiku. Prosto i jednostavno. Ike&Prema vrte hitove svih žanrova, aktuelne, buduće i klasike, dok Me-High-Low sprema svoje nadaleko poznate mashup-ove i spava nespojivo, samo za vaše uši! Subota, 06. april od 23h @ Mint - DISCO VOLAN Ove subote Disko Volan special: Letnji disko u rano prolece!!! Kao i uvek tu je domacin Goran zmix KOVACHevic. 


Subota, 06. april od 23h @ Plastic - MAINSTREAM PRESSURE. Subota u Plastiku. Prosto i jednostavno. Najkrcatije, najvreline i najzabavnije veče u gradu! Ike&Prema vrte hitove svih žanrova, aktuelne, buduće i klasike, dok Me-High-Low sprema svoje nadaleko poznate mashup-ove i spava nespojivo, samo za vaše uši! Rezervišite na vreme, znate da će biti gužva...

 

Subota, 06. april od 23h @ Mint - DISCO VOLAN Ove subote Disko Volan special: Letnji disko u rano prolece!!! Kao i uvek tu je domacin Goran zmix KOVACHevic. Ovoga puta njegov “speciail gost” je: Milos Vuckovic a.k.a. Soft 85 iz Herceg Novog. Za uvod I zakljucak su zaduzeni Dacha Milojevic I DJ Nikola PAUNovic.

 

Sve informacije možete dobiti putem e-mail adrese: //Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.">http://Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Rezervacije možete izvršiti putem broja telefona: 064 640 39 56

 

Posetite naš novi sajt: www.clubplastic.rs

<<  Mart 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..