Glavna zvezda reprize novogodišnje noći, u okviru šestog izdanja Central Dance Event-a, koji će se održati u Hangaru u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 39) biće brazilski tehno superstar Victor Ruiz, jedan od najcenjenijih producenata ove muzike. Te večeri, na sceni će mu se pridružiti harizmatična Lea Dobričić, jedna od najpopularnijih regionalnih di-džej dama i pobednica prestižnog Burn Residency takmičenja, kao i Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, autor sa preko 60 izdanja u diskografiji. Victor Ruiz je autentičan umetnik prepoznatljivog zvuka, za kojeg kažu da je konačno pronašao svoju zavodljivu stranu.

Njegove produkcije imaju futuristički ton, koji je istovremeno uzbudljiv i plesan te ga često uspoređuju sa artistima kao što je Maceo Plex.

Prvi kontakt sa muzikom imao je kao desetogodišnjak koji je svirao bas gitaru. Zatim ga je prijatelj, tehno producent uveo u elektronske žanrove i Victor je nakon toga počeo da stvara melodije koje su mešavina hevi metala, tehna i muzike za filmove. Diplomirao je produkciju elektronske muzike 2008. godine na Anhembi Morumbi univerzitetu i okrenuo se stvaranju tehna sa jakim uticajem latino temperamenta.

Popularnost je zadobio remiksima numera Moby-ja, Robert-a Miles-a, Oliver-a Huntemann-a, Stephan-a Bodzin-a, Thomas-a Schumacher-a, Hatzler-a, Olivier-a Giacomotto-a, Luzon-a, a talenat je potvrdio trakama „Interstellar“,  „Black Sun“, „I am“, „Clutch“, „Soul Seek“, „Thunderstorm“ i „Rollercoaster“. Njegova izdanja mogu se naći na lejblovima kao što su Yoshitoshi Recordings, Sprout Music, Sudbeat Music, Herzblut, Electric Ballroom, Elevate, Senso Sounds i drugi. Victor se nalazi u top 10 najpopularnijih producenata Beatport-ove liste za 2017. godinu, a njegove numere osvajaju prva mesta Beatport-ovih i drugih eminetnih top lista.

Ograničen kontingent kompleta ulaznica za četiri dana Central Dance Event-a 2019 nalazi se u prodaji putem mreža Eventim i Gigstix, po promotivnoj ceni od 2790 dinara za parter i 3990 dinara za VIP sektor.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..