Za DJ pultom u Drugstore bašti ovog petka 20 juna, počev od 23 časova, naći će se Luka Concrete i Bojan Vukmirović. Ovu noć snažnog tehna upotpuniće mračna dama Sugar Lobby. Luka Concrete i Bojan Vukmirović (Concrete DJz) debitovali su 2006. godine, kada su objavili prvu ploču za Betamax Recordings. Čvrsti stav Concrete DJz ekipe od samog početka obezbedio je podršku mnoštva umetnika, a rezultat je više od dvadeset izdanja na vinilu u rasponu od samo tri godine, i to za neke od najcenjenijih etiketa.

Osim produciranja EDIT:TECHNO večeri, danas vode sopstveno izdanje Armatura Records, kao i Beton Radio Show/Podcast. Njihov stil je tehno slobodan žanrovskih ograničenja, a ipak definisan. Raznovrsnost zvučnih elemenata kombinovanih u celinu ukazuje na snagu i inteligenciju, koja vodi posvećenom klupskom miksu.

Sugar Lobby je tehno producentkinja jedinstvenog stila, izgrađenog kao rezultat promena koje su u poslednjoj deceniji zadesile beogradsku i evropsku klupsku scenu, koje ona revnosno prati. Nastupala je uz imena kao što su Karenn, Truss i Rebekah. Njeni mistični i perkusivni setovi inspirisani zvucima Alien Records, Arts, Token, Modularz i Ostgut Ton etiketa čine njene setove hipnotičkim i dinamičnim iskustvima.

Ulaznice će se prodavati na ulazu, po ceni od 200 dinara pre, odnosno 400 dinara posle ponoći.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..