Techno diva Lea Dobričić u sklopu svog serijala žurki Connected, u petak 6. jula ugostiće u Barutani dve di-džej dame: Nusha-u iz Bukurešta i Amber koja nam stiže direktno iz Amsterdama. Kao ženski di-džej, a samim tim i retka pojava na rumunskoj tehno sceni, Nusha se vrlo brzo izdvojila po svom talentu, di-džej veštinama i produkciji. Tokom svoje jedanaestogodišnje karijere, delila je binu sa velikim imenima svetske elektronske scene kao što su: Dubfire, Solomun, Green Velvet, Monika Kruse i James Zabiela, nastupajući na najboljim techno događajima širom sveta.

Pored uspešne di-džej karijere, Nusha je postavila visoke standarde kada je reč o produkciji, izdanjima za izdavačke kuće: Defected Records, Suruba X, Crossfrontier Audio i 1Trax, koja su bila na vrhu Beatport-ovih lista više puta. Nusha je poznata po tome da tokom svojih setova uvek predstavlja nešto novo i iz tog razloga njena karijera neprestano raste.

Amber je u svet di-džejinga uplovila pre osam godina i zahvaljujući prefinjenom muzičkom ukusu ubrzo su usledili bukinzi širom Holandije. Nakon diplome avijatičarske akademije, potpuno se posvetila produkciji techno muzike i di-džejingu. Sa lakoćom miksuje staro sa novim, digitalno sa vinilom ostajući verna svom karakterističnom mračnom zvuku punom energije. Objavila je izdanja za Riot Recordings, Renesanz, Redrum Music i Eclipse Recordings, dok konstantno radi na novim techno trakama. Rezident je klubova SIGHT, Pacha Barcelona i Melkweg u Amsterdamu.

Lea Dobričić, mlada i harizmatična prva di-džej dama Srbije, svoju muzičku avanturu započela je 2005. godine, i od tada njenu karijeru krase brojna, zavidna dostignuća. Svojom harizmom, talentom i marljivošću izazvala je eksploziju u poslednjih nekoliko godina, nastupajući u prestižnim klubovima i na festivalima širom sveta. Muzika koju pušta može se opisati kao fuzija techno-a, progressive-a, minimal-a i deep-a, čime osvaja publiku gde god da se pojavi. Preciznom tehnikom i neverovatnom elegancijom na jedinstven način donosi svežinu i neverovatnu energiju. Uvek posebna, svojim nastupom izaziva snažne emocije i vrhunski doživljaj muzike.

“Dođite da se kroz muziku svi međusobno povežemo, širimo ljubav i pozitivan vajb. Nusha, Amber i ja spremamo vam veče prepuno intenzivnih emocija i vrhunske muzike i pružamo vam priliku da celu noć uživate u jedinstvenom gruvu naših setova i sa nama doživite još jednu noć za pamćenje. Stay CONNECTED with Lea Dobričić!” – poručuje Lea svojim fanovima.

Cena karte na ulazu je 500 din, dok je za dame do ponoći besplatan ulaz.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..