Dobrodišli na mesto u kojem žive najbolje svirke! Petak 29/07  je posvećen najvećoj legendi, britanskom rock glazbeniku David Bowie. Spiritualna povezanost koju je Joca oduvek osećao prenešena na stage vratiće vam lepe uspomene, ali i otkriti neslućene prostore hedonizma, emocija koje visoko vibriraju i u kosmos šalje poruku ljubavi. So, put on your red shoes and dance with GIFT!

Show počinje u 22h, nakon čega će vas od ponoći zabavljati bend Perpetuum Mobile. Najpopularnija muzička decenija – 80te, čini okosnicu njihovog repertoara koji se zasniva na pop muzici i popularnom roku, preko dobro poznatih pesama bendova Depeche Mode, Coldplay, U2, pa sve do najnovijih hitova!

Subota 30/07 AMY'S HOUSE Tribute band to Amy Winehouse, sastavljen je od vrhunskih muzičara koji su se okupili oko ideje da donesu slušaocima, pratiocima i obožavaocima, čaroliju jedne od najnajgrađivanijih i najpriznatijih pevačica i autora novog doba. Da li su uspeli u tome meri se reakcijom i komentarima koji stižu iz čitavog regiona.

Sigurni smo da će vas proći žmarci kada čujete Nevenin vokal, toliko blizak Ejminom, njene pokrete i izgled, dok bend svira originalne aranžmane, urađene do tančina. Nakon koncerta Amy's House nastupa bend Girls, Boys and Toys. Svima već dobro poznat bend sa neverovatnom energijom I osmehom!

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..