Muzičari, improvizatori, eksperimentalisti, frikovi, gikovi, ludaci i manijaci svih spavaćih soba ujedinite se! Besomučnim probama po atomskim skolništima i celonoćnim drndanjem opreme sa sluškama na ušima kako ne biste probudili komšije nije došao kraj, ali se konačno ukazuje prilika da pokažete sve ono što znate i možete. U sredu, 22. aprila u Kulturnom centru GRAD, sa početkom u 19 časova zvanično počinje PEDALA!

 

 

- takmičenje u stvaranju i oblikovanju najluđih zvukova koji nastaju kombinacijom baš tvojih pedala i efekata. Veče lude improvizacije, sirove energije i potencijalno beskonačne kreativnosti. Na tebi je da odabereš ulazni signal, bila to gitara, sintisajzer, mikrofon, sempl sa mobilnog ili gole ruke, jedini uslov je da nema kompjutera i da sve ide na živo!

 

Pokaži šta znaš u 5 minuta žanrovski neograničenom, ukusno neukalupljenom, ludom i pre svega potpuno slobodnom nastupu koji će ocenjivati stručni žiri prekaljenih muzičara u postavi:


Goran Simonoski aka Piece of Shh...
Danilo Nikodinovski (Consecration)
Vukašin Đelić aka WoO

 

Prijave sa: Imenom i prezimenom, umetničkim imenom ili imenom benda, informacijom o opremi koju donosiš sa sobom i nekim snimkom onoga šta možemo da očekujemo od tvog zvuka šalji na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do nedelje 19. aprila.

 

Satnica:


19.00 - registracija učesnika i setup
21.00 - takmičenje
23.00 - live nastup TBA

 

Ufur 200 kinti, za učesnike free

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..