Legendarni rocker Davorin Bogović - Rinči oko sebe je okupio izvrsnu ekipu s kojom još jednom kreće u osvajanje regionalne rock scene. Skoru proslavu 15. godišnjice osnutka grupe, Davorin i Bogovići obilježili su snimanjem tri nova singla. Prve dvije pjesme su žestoke rock stvari - 'Ne volim' te navijačka pjesma 'Nogomet, to moj je svijet'.

 

'Nizbrdo od ljubavi' posljednji singl u nizu, nešto nježniji i prožet ljubavnom tematikom odmah je postao veliki hit na radio postajama. Jednostavna ljubavna pjesma koja u sebi ima sve. Od sjetnog i pamtljivog refrena, do elemenata humora, jednostavno je od početka bila osuđena na uspjeh. Kako zvuči glas Davorina Bogovića uz akustičnu gitaru pogledajte i poslušajte na Youtube-u:


Audio: OVDE

Video spot: OVDE

Osim Davorina, Bogoviće čine još: Boris Hrepić - Hrepa, basist nekadašnje Daleke obale, gitarist Ernest Vinković iz Drugog načina, gitarist Goran Gubić - Hans (Radio Clash) i bubnjar Tomislav Hajak - Migač. Stalni suradnik benda je i jedan od najboljih hrvatskih saksofonista Jakša Jordes, a kao producenti tu su Ivan Piko Stančić i Leo Anđelković.

 
Singl Nizbrdo od ljubavi preuzmite na: www.radio.crorec.hr

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..