zbogomBrusLiMuzička grupacija ZBOGOM BRUS LI iz Novog Sada ove godine proslavlja 20ti rođendan. Rođendanski koncerti-festivali će se održati: U NOVOM SADU, klub FABRIKA, u petak 23. novembra 2012. U organizaciji Ustanove studentski kulturni centar. 

Svojim nastupima će ovu zabavu učiniti većom prijateljski bendovi:

• Killo Killo Banda,
• Grate,
• J.K.M.A.M.K.K.

 

Rođendanski nastup ZBOGOM BRUS LI-ja će biti uveličan gostujućim muzičarima – legendama starijih postava ZBL-a i muzičarima sa kojima su ZBL sarađivali. Kvalitetan zvuk i lajt šou će za ovu priliku obezbediti firma OZVUKA i OSVETA. Takođe nas očekuje i akcija prijateljskog udruženja Košnica. Čitav festival će svojim kamerama pratiti TV ekipa Radio Televizije Vojvodine. Cena karata je simbolična – samo 200 dinara! Dobra zabava je zagarantovana!!!

 

U BEOGRADU, GUN KLUB, u petak 30. novembra 2012.
U organizaciji koncertne agencije Odličan Hrčak.
Na ovom festivalu će nastupiti bendovi prijatelji:

• Čikine Bombone,
• Hype,
• Long Noses.

 

ZBOGOM BRUS LI će i na ovom koncertu nastupiti sa gostujućim muzičarima. Profesionalnost i kvalitet Gun Kluba i vikend začinjen tradicionalnom zabijačkom nam i ovde obećavaju dobru rođendansku zabavu! Cena karata za ovaj festival je 400 dinara.


Doajeni alternativne scene Srbije, utemeljivači Pankburškog zvuka, muzičko-scenska atrakcija, grupa naše i vaše mladosti - ZBOGOM BRUS LI će na ovim koncertima predstaviti svoju novu ploču-Mini LP KOKAINKA, u izdanju Odličnog Hrčka, sa pet novih pesama, zatim fotomonografiju koju je umetnički uobličio Nebojša Reljin Feki i napokon, dokumentarno-igrani film o karijeri benda reditelja Miroslava Jovića Joce.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..