DJ crew Banda Panda u petak 05. oktobra u KC Gradu slavi dve godine žurki koje su okupljanjem najaktuelnijih DJ-eva u kombinaciji sa live art performansima promenile ekspirijens domaćeg klabinga. Poseban vizelni identitet, video projekcije, crtanje grafita i printanje majica uživo i druge novine, uz uvek kvalitetnu elektronsku muziku za ples do jutra – to su Banda Panda Parties!

U petak su za DJ pultom grafički dizajneri Dušan Lilić i Johanna B koji predvode Banda Panda kolektiv, a kao gosti pojaviće se all stars beogradske house/deep house/techno scene: Tijana T  koja dolazi direktno sa Ibice, kao i Sale Milićević i Đorđe Popović (Soul Print Recordings). Pored muzičkog lineup-a najavljujemo i poseban visual art, a ekipa u KC Gradu će u čast drugog Banda Panda rođendana razbiti pravu piñatu punu malih poklona za sve!

Kao grupa entuzijasta okupljena oko ideje da donese drugačije iskustvo noćnog provoda je u protekle dve godine organizovala brojne žurke koje je svaki put posetilo po više stotina ljudi. Pande su nastupale sa najistaknutijim stranim i domaćim imenima elektronske muzike kakva su Jessica 6 (New York), Mikiko Morohashi (Tokyo), Llorca aka Art of Tones (Paris), Pytzek (Zagreb), zatim Vlada Janjić, Maja Uzelac, MKDSL, Ewox, Felony Flats, Nenad Marković, Jung B, PTZC i mnogi drugi.

Na poslednjem Exit festivalu Pande su imale čak dve žurke - na JDX Backstage-u i Suba Stage-u, a 2011. godine i na Loud and Queer Crusing Pointu. Ove godine su vrteli muziku i u samoj „špici“ na Dan D festivalu u Zagrebu sa hrvatskim DJ Mixel-om.

Banda Panda kolektiv je kao zvezda MTV-jevog afterpartija bio DJ podrška na Belgrade Design Week-u 2011 (Design Nights) gde su nastupali u društvu vrhunskih svetskih muzičara kao što su američki DJ i producent Matthew Dear, londonski pop trio Chew Lips, švedska grupa Snask, švajcarska elektronska grupa Yello i norveški Lindstrom.
U susret trećoj sezoni i novim žurkama - Let’s have a Happy Banda Panda Piñata Birhday Party!

Banda Panda 2 Years Video OVDE

Cena karte do 00:30 - 100 RSD, posle - 250 RSD
<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..