spacemotionsUtorak, 15. Avgust, još jednom iz jedne velike fabrike muzike pod imenom Bonzai music izlazi najnoviji uradak producentskod dvojca iz Space Motion-a, a u pitanju su Tole i Petar. EP pod imenom "Love cactus" sastoji se od dve numere pod imenom "Love cactus" i numere pod imenom "Venom". Za trek po kojem je nazvan ovaj EP "Love cactus" urađeno je šest verzija, i to original, i remiksi koje su odradili: Emergy, producentski duo Stribor i Conte koji su odradili vokal i instrumental verziju svog remiksa i mladi Britanski producent pod imenom Christian Hann.
Za drugi trek pod imenom "Venom" postoje tri verzije. Naravno, prva je original verzija, dok su druga dva remiksa urađena od strance Beograđana koji se krije iza pseudonima Argon Sphere. Dok je svoje viđenje treka i remiksa još jednom uradio Britanac Christian Hann.

Ovaj EP sadrži više žanrova, i tako je urađen da bi se dopao što većem broju slušalaca. Preko trance, house, elektro, pa čak i do nekih minimal zvukova, verujemo da će ovaj EP odlično proći, kako u svetu tako i u Srbiji.
Neke od verzija novih trekova možete poslušati na MYSPACE stranici Space Motion-a, dok sve verzije ovoga treka sad već možete naći u svim većim on-line prodavnicama kao što su Beatport, Trackitdown, Juno...
<<  Mart 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..