SetWidth160-easy-tiger-festU okviru B-link - Beogradskog festivala novih komunikacija

Velika dvorana - Easy Tiger Room;  Amerikana - Body N Soul Room; Klub Doma omladine - Female Gravitation Room. Ulaz besplatan uz flajer-pozivnicu!

Body & Soul Booking Agencija, u saradnji sa Domom omladine Beograda, predstavlja “Easy Tiger”, festival moderne elektronske muzike, događaj koji će svakako obeležiti ovu muzičku jesen u Beogradu.

Festival se bavi modernim elektronskim zvukom koji kojim se već duzi niz godina bave i  tvorci festivala - Body and Soul “crew”. Na čelu sa Markom Nastićem, tu su i  Dejan Milicević kao i Marko Milosavljević, tim koji kako u Beogradu, zemlji, po celom regionu, tako i širom Evrope vrlo uspešno promoviše svoj muzički pravac i osobeni stil. Nakon brojnih uspešnih nastupa ove godine Nastića i ekipe, posetioci iz Beograda, a i šire, će imati priliku da na jednom mestu čuju preko 15 izvođača na tri različita stejdža sa brižljivo sastavljenim line up-om.

Prostor upravo renoviranog Doma omladine Beograda je izabran jer predstavlja idealan spoj odlične infrastrukture, akustike i idealnog kapaciteta potrebnog za održavanje događaja ovakvog formata .

Na samom festivalu će nastupiti važna imena svetske elektronske scena kao i važna imena iz regiona, zajedno sa domaćom “A – team” DJ podrškom. Ovom prilikom Body & Soul Booking Agencija ima zadovoljstvo da najavi nastup svih svojih umetnika:

EASY TIGER ROOM- Velika sala DOB-a:
Dusan Kačarević
MARKO MILOSAVLJEVIĆ
DANDY JACK LIVE - Chile
STEVE RACHMAD - Holland
MARKO NASTIĆ & DEJAN MILIĆEVIĆ back2back set

BODY N SOUL ROOM- Sala Amerikana
GroovyMan
Kobaya
ANEURIA - Slovenia
Kay Kay - Slovenia
RAY OKPARA - Germany
SOUND DIFFUSION - Macedonia

FEMALE GRAVITATION ROOM- Mali klub DOB-a
Maja Uzelac
Tijana T
SHINEDOE - Holland
Kristina Lalić
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..